Boeketten en bloemstukken

Ook voor het bestellen van bloemstukken en boeketten kunt u bij Bloematelier Rolinda terecht. Omdat ik alleen op bestelling werk en dus geen bloemen op voorraad heb is bezorgen op dezelfde dag soms helaas niet mogelijk. Om een boeket op bloemstuk te bestellen kunt enkele dagen voor de bezorgdatum een email sturen of bellen.

Ook bestellingen van grotere aantallen (dezelfde) boeketten kunnen verzorgd worden. Ook bloemstukjes of bedankjes voor bezoekers van uw evenement of open dag zijn ook mogelijk. Informeert u vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden.

Workshops

Een aantal keer per jaar geef ik gevarieerde workshops. Hieronder is een overzicht te zien met de data waarop de workshops gehouden worden. De workshops worden gehouden op Schijndelaarlaan 2 te Barneveld, tenzij anders vermeld bij de workshop. De avonden starten in overleg met de deelnemers ergens tussen 19.30 en 20.00 uur en ongeveer 1,5 tot 2 uur later zijn we klaar. De kosten staan bij de workshops vermeld.

Het is ook mogelijk dat ik bij u thuis of op uw werk een workshop geef (maximaal 20 personen). Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen.

“Flowers always make people better, happier and more helpful; they are sunshine, food and medicine for the soul.” - Luther Burbank (botanicus)