Bruidsbloemen

U wilt natuurlijk dat de bloemen voor 'uw' dag een creatie zijn die past bij uw stijl en smaak. Daarom neem ik ruim de tijd om samen met u tot een keuze te komen. U kunt bij mij terecht voor alle stijlen: klassiek, modern, trendy of abstract. Hierbij wordt vanzelfsprekend ook rekening gehouden met uw persoonlijke wensen, de stijl en kleur van uw kleding en natuurlijk het seizoen.

Omdat u graag wilt dat voor uw trouwdag alles perfect in orde en naar wens is, besteedt u zorg aan het uitzoeken van kleding, locatie en natuurlijk ook de bloemen.

U kunt bij mij terecht voor alle bloemen voor uw trouwdag:

 • Bruidsboeket met bijpassende bruidegomcorsage
 • Corsages voor getuigen, familie, vrienden, gasten
 • Bloemen voor bruidsmeisjes, bruidsjonkertjes
 • Bloemen voor op de trouwauto, koets, bakfiets of ander trouwvervoer
 • Bloemen voor op locatie, bijvoorbeeld kerk, feestzaal, gemeentehuis
 • U wilt natuurlijk dat de bloemen voor 'uw' dag een creatie zijn die past bij uw stijl en smaak. Daarom neem ik ruim de tijd om samen met u tot een keuze te komen. U kunt bij mij terecht voor alle stijlen: klassiek, modern, trendy of abstract. Hierbij wordt vanzelfsprekend ook rekening gehouden met uw persoonlijke wensen, de stijl en kleur van uw kleding en natuurlijk het seizoen. Uiteraard zijn er vele voorbeelden van bruidsboeketten die u rustig kunt bekijken.

  Het maken van een bijzonder bruidsboeket (met bijpassende bruidegomcorsage) is een specialiteit en vereist de nodige aandacht. Ik werk alleen op bestelling daardoor blijft de kwaliteit hoog. Er wordt gebruik gemaakt van verse bloemen, speciaal voor u ingekocht en gemaakt tot een prachtig boeket. U kunt er zeker van zijn dat het bloemwerk met zorg wordt behandeld en eventueel op de bestemming van uw keuze wordt afgeleverd.

  Maak vrijblijvend een afspraak op een locatie van uw keuze zodat u volledig geadviseerd en geïnformeerd kunt worden over de vele mogelijkheden die er zijn.

  “Flowers always make people better, happier and more helpful; they are sunshine, food and medicine for the soul.” - Luther Burbank (botanicus)